Wat cliënten zeggen

Het grootste probleem waar ik mee kampte is dat mijn angst alleen maar uitbreide en tegen steeds meer dingen aanliep in het dagelijks leven. Ik had tot nu toe al een aantal dingen geprobeerd maar ik merkte nog niet dat het voor mij heel veel deed. De angst bleef elke keer aanwezig en had nog niet de juiste persoon gevonden die mij kon helpen. Tot dat ik de site van Jantine tegenkwam.

Wat ik fijn vond, is dat Jantine goed uitlegt wat de sessies inhouden en wat je kunt verwachten. Ze pakt het rustig op en heeft de tijd voor je. Het meest waardevolle is dat ik door deze sessies anders naar situaties kijk en met een positievere houding naar bepaalde dingen kijkt. Het verschil is dat ik weer meer van dingen kan genieten, zonder dat angstgevoelens de hoofdrol spelen.

Door de sessies heb ik geleerd dat de angstgevoelens waar ik last van had, ook snel kunnen verdwijnen. Je begrijpt ook beter waarom je bepaalde dingen zo hebt gevoeld. Ik vind dat het erg snel werkt en merkte al vrij snel verlichting. Daarom ben ik erg blij dat ik contact heb opgenomen met Jantine.

Jantine is een fijn mens die je op je gemak stelt en alles rustig uitlegt. Ze kijkt wat het beste bij je past.

– Barbara

Ik liep tegen een relatieprobleem met een familielid aan. Het lukte mij niet om te gaan met bepaald negatief gedrag. Het grootste probleem was dat ik mij dat erg aantrok en daardoor heel gespannen werd.

De sessie was werkelijk een eyeopener voor mij. Hierdoor sta en kijk ik nu totaal anders naar deze relatie. Het voelde heel waardevol dat dit in 1 sessie kan! Ik heb geleerd om anders met die negatieve invloeden om te gaan. Wat een verademing!

– Betty

Afspraak met Jantine was eenvoudig gemaakt, met een nieuwsgierig gevoel en open naar wat brainspotting mij zou kunnen brengen werd ik fijn ontvangen en het voelde meteen oke!
Na een intake gesprek, de behandeling en daarna nog even napraten voelde dit als een groot kado voor mijzelf. Bedankt daarvoor en tot de volgende keer.

– Susanne

Nadat we een fijn intakegesprek hadden gehad, waarin Jantine echt de tijd voor me nam, stelde ze voor om mij EMDR-sessies te geven. Ik vond dat best een beetje spannend. Jantine heeft mij tijdens de sessies heel erg op mijn gemak gesteld, waardoor ik me volledig kon overgeven aan de therapie. De EMDR-sessies hebben ervoor gezorgd dat mijn herinneringen zachter zijn geworden, waardoor ik de effecten in mijn dagelijks leven niet tot nauwelijks meer merk.

– Lotte

Ik ben bij Jantine geweest voor een sessie brainspotting en zelfhypnose. Ik wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten en dat heeft Jantine heel gedetailleerd uitgelegd voordat we begonnen. Jantine is ook een fijne vrouw om mee te praten en heeft een rustige uitstraling wat heel fijn is bij wat ze doet.

– Luuc