Over mij

Ik ben Jantine Stam (1982) en ik kom oorspronkelijk uit Rhenen. Ik had altijd de sterke overtuiging om daar te blijven wonen maar de liefde bracht mij naar Veenendaal. Nu woon ik daar met veel plezier met mijn partner aan de rand van het mooie Veenendaal bij de Groene Grens.  

Ik heb vanaf kinds af aan een heel rijk gevoelsleven gehad en was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in menselijk gedrag. In mijn kindertijd werd ik nogal eens overspoeld door nieuwe ontwikkelingen: een nieuwe klas, school, nieuw hoofdstuk in mijn leven… spanning en angst zijn altijd een aanwezig onderwerp in mijn leven geweest.  

Na een vroege start (op mijn 18e) in het werkende leven binnen het onderwijs, heeft persoonlijke ontwikkeling ook altijd een prominente plek in mijn leven gehad. Ik ben een echte selfmade vrouw die doorgegroeid is binnen de ondersteuning in het mbo onderwijs naar een functie die de laatste jaren in het teken stond van het coachen, adviseren en begeleiden van mensen. Omdat ik van nature een aanwezige drive heb om mensen te begrijpen en begeleiden, ben ik met veel plezier de studie Toegepaste Psychologie gaan doen. Zelf heb ik daardoor een enorme ontwikkeling doorgemaakt en heb mij vervolgens gespecialiseerd in technieken (Havening, EMDR, Brainspotting en Hypnose) waar ik het volste vertrouwen in heb en die bewezen effectief zijn. 

Om te ervaren hoe je jezelf kunt bevrijden van alles wat je beperkt (en met alles bedoel ik psychische blokkades, beperkende overtuigingen, patronen die je niet meer dienen, trauma’s etc.), geeft zoveel kracht. Ik gun iedereen het gevoel de regie over zijn of haar leven terug te krijgen. Je voelt je vrij, waardoor je kunt groeien en zelf aan het roer staat van je leven. Je voelt je gewoonweg een gelukkiger mens!

Ben jij benieuwd wat je kunt bereiken en heb je zin om samen met mij aan de slag te gaan? Plan hier jouw kennismakingsgesprek

Neem contact op

Als je wil dat ik je terugbel zet dan je telefoonnummer in het bericht.