Coaching & begeleiding

Coaching in mijn praktijk is altijd ter ondersteuning van jouw hulpvraag of het doel waar je aan wilt werken. Ik ben opgeleid als Toegepast Psycholoog en ben geschoold in allerlei manieren van begeleiding, advisering, coaching en psychodiagnostiek. Ik gebruik deze manieren van begeleiding vooral ter ondersteuning van de technieken die ik inzet (EMDR, Brainspotting etc.).

Of lees meer over

Jantine Stam in de natuur (Groene Grens)

Coachingtraject

Ik houd ervan om kort cyclisch te werken en een effectief traject op maat te hanteren, gericht op jouw hulpvraag. 

Tijdens jouw traject gebruiken we de tijd om op een diepere laag een blijvende verandering aan te brengen. Coaching, begeleiding of gesprekstherapie doen een beroep op de hersendelen die aan de oppervlakte liggen. Dit deel van de hersenen zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je jezelf en de relatie met de wereld om jou heen. Dat kan heel zinvol zijn maar wanneer je al wat langer last hebt van bepaalde zaken (zoals trauma’s, stressklachten of beperkende denkpatronen) dan liggen deze opgeslagen in de dieper gelegen delen van je hersenen. De technieken die ik gebruik (zoals EMDR en Brainspotting) worden ingezet op die dieper gelegen hersendelen en zijn vaak effectief in een relatief korte tijd. 

Brainspotting

Heb jij het gevoel vast te zitten en vind je het lastig om erover te praten? Ervaar je lichamelijke klachten die niet te verklaren zijn? Brainspotting kan uitkomst bieden.

Lees meer

EMDR

Heb je last van angsten of heb je iets meegemaakt waar je last van blijft houden? Wil je meer uit het leven halen en je minder zorgen maken? Of wil jij je zelfvertrouwen een boost geven? Ga voor EMDR. 

Lees meer

Hypnotherapie

Ervaar je angst of stressklachten maar je kunt er niet de vinger op leggen waardoor dit is ontstaan of hoe je dit kunt oplossen. Hypnose kan helpend zijn.  

Lees meer

Havening

Heb je last van angst, paniek of stressklachten of heb je iets meegemaakt waar je last van houdt. Havening werkt op een effectieve, zachte en makkelijke manier naar een positief resultaat met blijvende veranderingen.

Lees meer

Werkwijze

De start van een traject begint altijd met een met een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek kijken we samen of jouw hulpvraag geschikt is om met een van de technieken te behandelen en of ik de juiste persoon ben om jou daarbij te helpen. Ik stel een aantal vragen over je probleem, we bespreken aan welk doel je wilt werken en jij kunt uiteraard je vragen stellen. 

Na dit gesprek kunnen we samen besluiten om een intake te plannen. Mijn voornemen is om jou te helpen een blijvende effectieve verandering aan te brengen. Daarom plannen we deze intake in om elkaar beter te leren kennen en om goed te begrijpen waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt. We bespreken jouw belemmeringen en wat je wilt bereiken met onze sessies. Na deze intake kunnen we samen bepalen of je een vervolg op de sessie wil inplannen. 

Wat er nodig is aan sessies is geheel afhankelijk van de vraag en jouw doel. Problematiek die al wat langer speelt of die wat complexer is kan ervoor zorgen dat er wat meer sessies nodig zijn. Ook zaken zoals betrokkenheid en motivatie zijn hierin van belang.

Investering

Jantine Stam zit in de natuur (Groene Grens)

Sessie: 150 euro 

Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur 

Traject van 3 sessies: 400 euro 

Het intakegesprek inclusief sessie en twee vervolgsessies van 1 uur (binnen 6 weken)

Traject van 5 sessies: 625 euro 

Het intakegesprek inclusief sessie en vier vervolgsessies van 1 uur (binnen 9 weken)

Een hypnotherapie sessie telt voor 2 sessies in een traject.

Een telefonische kennismaking is uiteraard vrijblijvend en kosteloos.
De genoemde tarieven zijn exclusief BTW voor bedrijven.

*De sessies worden niet vergoed door een zorgverzekering